HR-nyt og future trends

Læs de seneste HR-nyheder - og del også selv gode ideer, som du støder på.

Gratis HR-nyt
Hold dig opdateret med skræddersyede HR-nyheder direkte i din mailboks - helt gratis.

Få HR-nyheder GRATIS

Trends og tendenser

Fra brandslukning til overblik i lederteamet

Hvornår har I sidst skabt et fælles situationsbillede i ledergruppen, så I er sikre på, at alle har det samme billede af verden? - og derefter trænet, hvordan I kommunikerer jeres mål, opgaver og resultater? Ved hjælp af 9 trin kan ledermøder gå fra brandslukning til fælles fokus og kommunikation - og bedre resultater.
Delt af: Annette Omøe, 14-05-2015

Sådan bliver gode ledere ekstraordinære

De bedste og mest grundige undersøgelser inden for udvikling af ledelse og ledere viser, at en organisation opnår den største udviklingseffekt, når der fokuseres på udvikling af styrker fremfor at "rette op på" svagheder. Det skyldes, at de fleste ledere faktisk er gode - og allerede har været igennem den grundlæggende ledertræning.
Delt af: Annette Omøe, 10-05-2015

Danske ledere formår ikke at få resten af virksomheden med

Alfred Josefsen: ”Hvis danske topledere skal klare morgendagens udfordringer, er det centralt, hvordan de selv praktiserer ledelse i dagligdagen, og hvad de selv gør ift.innovation, vækst og forbedret konkurrenceevne. De kan ikke læne sig opad andre"
Delt af: Annette Omøe, 28-04-2015

30 procent af virksomhedens markedsværdi kommer fra den oplevede kvalitet af ledelsen

Hvilken betydning har ledelseskvaliteten for virksomhedens markedsværdi? I dag baserer investorer ca. 30% af deres beslutning om evt. investering i virksomheden udfra ledelsen i virksomheden. Men udfordringen er, at der ikke er en sikker metode til at vurdere ledelseskvaliteten ligesom den økonomiske (Moody's eller Standard & Poor). David Ulrich og Allan Freed introducerer derfor "LEDELSES VURDERINGS INDEX'ET"
Delt af: Annette Omøe, 10-04-2015

Headlines fra Deloittes globale HR Trends 2015

Deloittes årlige analyse viser 10 overordnede HR trends. Undersøgelsens resultater giver anledning til at se på, hvad der er vigtigt for din virksomhed – og i hvilken grad HR understøtter det. Læs resumé fra undersøgelsen her.
Delt af: Annette Omøe, 20-03-2015

Generation Y's forventninger til din virksomhed

Med en fælles forhistorie fra f.eks. World of Warcraft - er generation Y blevet vant til at lægge en strategi sammen med nogen, som de overhovedet ikke kender, omkring et fælles mål, som de er enige om, og som de samarbejder om at nå. Hvad forventer dén generation, når den kommer ud på arbejdsmarkedet? Ny undersøgelse fra CompanYoung.
Delt af: Annette Omøe, 05-03-2015

Stop tidsspildet - gør alle møder valgfri

Vidste du, at 1 udaf 6 ledere mener, at op til hvert 2. møde er spild af tid? I både private og offentlige virksomheder bruges der hver dag masser af timer på møder. Men hvormange bidrager til bundlinien?
Delt af: Annette Omøe, 27-02-2015

6 ledelsesredskaber, der motiverer mere end løn

Mange medarbejdere motiveres ikke af lønforhøjelser og bonusordninger. De vil have meningsfulde opgaver og medbestemmelse. Læs om seks ledelsesredskaber, du kan bruge til at understøtte motivationen hos dine medarbejdere.
Delt af: Annette Omøe, 15-02-2015

Fokus på arbejdsmiljø gav besparelse på 60 mill. kr.

På Arlas smørmejeri i Holstebro har de i tre år arbejdet på at få en bedre omgangstone blandt medarbejderne. Det har betydet færre sygedage og stor økonomisk gevinst.
Delt af: Annette Omøe, 11-02-2015

Sociale medier er lederens bedste ven

Er du gearet til fremtidens uddannelse? Har du tænkt over, at strategisk læring via sociale medier i fremtiden bliver en afgørende konkurrenceparameter? At du skal mestre hurtig og faktuel dataindsamling i en evig foranderlig verden? Og vidste du, at social læring er både billigere og mere effektiv end formel læring? Kenneth Mikkelsen via Djøf.dk
Delt af: Annette Omøe, 09-02-2015
Få sparring på dine
HR-initiativer
og skab endnu bedre resultater

Kontakt mig allerede idag
Tlf: 40 91 65 00
afo@hrcaseforum.dk


GRATIS
Nyhedsbrev med
Trends & Tendenser
om HR og ledelse
 

Spar tid og
få bedre
HR-resultater 


Byg videre på andres HR-erfaringer.


Drejebøger og filer
- lige til at downloadeTilmeld dig nu

Videns-ambassadører:

ambassadorambassadorambassadorambassadorambassadorambassadorambassadorambassadorambassadorambassadorambassador