Niels Zinck

Ejer, Niels Chr. Zinck - Forretningsudvikling
Vidensambassadør

Forretningsudvikler, NCZ Forretningesudvikling.

HR og forretningsudvikling er i min optik meget tæt forbundne. Der bliver nemlig ingen udvikling af forretningen, uanset om denne udvikling bæres af nye service koncepter, digitale salgskanaler, eller alle andre typer forretningsudvikling. Uden at de rigtige mennesker, med de rette kompetencer ingen udvikling! Det gælder ikke kun den kreative hjerne som udtænker det nye, de strukturerede som sætter det i system, men alle som er involveret på den ene eller anden måde.

Effektiv HR er dermed en forudsætning for succes. Det fremstår måske ikke altid tydeligt i en virksomhed som kører i ”vedligeholdelses-mode”, men skaber du noget nyt er det succes-kritisk.

Mange års erfaring i organisations og forretningsudvikling i internationale virksomheder har gjort det lysende klart for mig, og gennem blogs og kommentarer forsøger jeg at sætte fingeren på interessante sammenhænge inden for HR-strategi, forretningsudvikling og performance management.

Lysten til at fokusere på skabe forretning ud af ideer, skabte NCZ Forretningsudvikling hvor jeg hjælper virksomheder med, ja… forretningsudvikling. Jeg har tidligere arbejdet som Europæisk Direktør for Organisations og Forretningsudvikling, Marketing, og HR i JELD-WEN Europe, og har der før som Executive assistant i større virksomheder arbejdet med et utal af nye forretningsudviklings projekter.

Du kan kontakte mig på mail: n.c.zinck@gmail.com 

Få sparring på dine
HR-initiativer
og skab endnu bedre resultater

Kontakt mig allerede idag
Tlf: 40 91 65 00
afo@hrcaseforum.dk


GRATIS
Nyhedsbrev med
Trends & Tendenser
om HR og ledelse
 
Netværk for
HR-ansvarlige
 
* Få andres metoder, der virker
* HR Læringsnetværk - Jylland
* Deltag i debatten på LinkedIn
* Få "Trends og Tendenser"
   om HR og ledelse
 

Vi skaber
målbare resultater
gennem mennesker

Spar tid og
få bedre
HR-resultater 


Byg videre på andres HR-erfaringer.


Drejebøger og filer
- lige til at downloadeTilmeld dig nu

Videns-ambassadører:

ambassadorambassadorambassadorambassadorambassadorambassadorambassadorambassadorambassadorambassadorambassador

Del bl.a. viden med