Niels Zinck

HR og forretningsudvikling er i min optik meget tæt forbundne. Der bliver nemlig ingen udvikling af forretningen, uanset om denne udvikling bæres af nye service koncepter, digitale salgskanaler, eller alle andre typer forretningsudvikling. Uden at de rigtige mennesker, med de rette kompetencer ingen udvikling! Det gælder ikke kun den kreative hjerne som udtænker det nye, de strukturerede som sætter det i system, men alle som er involveret på den ene eller anden måde.

Effektiv HR er dermed en forudsætning for succes. Det fremstår måske ikke altid tydeligt i en virksomhed som kører i ”vedligeholdelses-mode”, men skaber du noget nyt er det succes-kritisk.

Mange års erfaring i organisations og forretningsudvikling i internationale virksomheder har gjort det lysende klart for mig, og gennem blogs og kommentarer forsøger jeg at sætte fingeren på interessante sammenhænge inden for HR-strategi, forretningsudvikling og performance management.

Lysten til at fokusere på skabe forretning ud af ideer, skabte NCZ Forretningsudvikling hvor jeg hjælper virksomheder med, ja… forretningsudvikling. Jeg har tidligere arbejdet som Europæisk Direktør for Organisations og Forretningsudvikling, Marketing, og HR i JELD-WEN Europe, og har der før som Executive assistant i større virksomheder arbejdet med et utal af nye forretningsudviklings projekter.

Du kan kontakte mig på mail: n.c.zinck@gmail.com