Annette Fabild Omøe, ejer og Idé-generator 

Idéen bag HR Caseforum

Forestil dig, hvilke resultater du kan nå, hvis vi deler vores HR-erfaringer

Som HR-chef i Dansk Supermarked igennem mere end 10 år har jeg været vant til at dele. 

Vi var 18 personalechefer i hver sin Bilka, og når een havde afprøvet en god ide, der gav resultater både menneskeligt og på bundlinien, delte han eller hun den - sammen med filer, ups & downs. Det gjorde det let at implementere metoden i egen butik.

I det lidt større perspektiv har det dog altid undret mig, at deling af de konkret gode ideer - et spadestik dybere - var forbeholdt een virksomhed.

Tænk, hvis vi som HR-ansvarlige havde et fælles forum, hvor vi kunne dele vores successer og lære af hinanden - på tværs af geografi, brancher og størrelsen på virksomheden.

Tænk, hvis vi slap for at opfinde den dybe tallerken hver gang.

Tænk, hvis vi blot skulle "oversætte" andres gennemprøvede værktøjer til vores egen virksomhed - og så bruge tiden på at få bedre og mere målbare resultater.

Ny viden og tidspres

Jeg oplever tit, at HR-folk er meget tidspressede. Der er altid en medarbejdersag, en rekruttering, en samtale, en forhandling, der presser sig på.

Jeg har altid forsøgt at prioritere, at jeg også fik ny viden og ideer til, hvordan jeg kunne gøre tingene endnu bedre og skarpere. Derfor har jeg været på mange kurser, seminarer og i flere netværk. Udfordringen er, at få tid til det hele.

Jeg har mange gange måttet melde afbud til langtids-planlagte netværksmøder, fordi jeg enten alligevel ikke kunne forsvare at bruge ½ dag på det - eller fordi, der kom en haster-sag ind ad døren.

Og det har ærget mig, at jeg på dén måde gik glip af masser af inspiration til, hvordan jeg kunne blive endnu bedre til at lave resultater for virksomheden.

Del og læs succes-cases, når det passer dig 

Man kan jo tale meget om alt det, der kunne være... - men det er handlingen, der gør forskellen.

Derfor har jeg "gjort noget" - og skabt HR Caseforum, der er et online netværk for HR-ansvarlige. 
 
Det er en fælles webportal, hvor vi kan blive bedre i vores job, hvergang een deler sine erfaringer og gennemprøvede HR-successer. Målet er, at vi hjælper hinanden til at blive dygtigere, og derved skabe hurtigere og bedre HR-resultater for virksomheden.

Og så er der dét med tiden, - når alt er online, spares transporttiden - og bliver du forhindret til et webinar-møde, så kan du bare deltage, når det passer dig.

Kort sagt: Du får de målrettede løsninger fra de bedste HR-ansvarlige i hele Danmark - og du kan blive inspireret, når du har tid.

HR Caseforum skal give værdi

Jeg håber, at du vil finde inspiration på HR Caseforum - så dine HR-initiativer skaber endnu bedre resultater for din virksomhed.


Har du en idé eller et spørgsmål og konstruktiv kritik, som gør, at vi kan ramme dine behov endnu bedre - så skriv til os.
 
Vi vil gerne skabe mest muligt værdi for dig og andre.

Få sparring på dine
HR-initiativer
og skab endnu bedre resultater

Kontakt mig allerede idag
Tlf: 40 91 65 00
afo@hrcaseforum.dk

Idéen bagSådan får du værdiVidensambassadørerReferencer

GRATIS
Nyhedsbrev med
Trends & Tendenser
om HR og ledelse
 

Spar tid og
få bedre
HR-resultater 


Byg videre på andres HR-erfaringer.


Drejebøger og filer
- lige til at downloadeTilmeld dig nu

Videns-ambassadører:

ambassadorambassadorambassadorambassadorambassadorambassadorambassadorambassadorambassadorambassadorambassador