Nye, anderledes og interessante HR-vinkler 

Vores panel af vidensambassadører blogger om aktuelle HR-emner, udfordre din gængse tankegang og spotter future trends. 


Vidensambasadører

Annette Omøe

– ejer og idé-generator af HR Caseforum

Jeg tror på, at vi ved at dele vores viden, værktøjer og bedste HR-metoder lettere og hurtigere når vores mål, samtidig med, at vi får skabt synlighed og vækst. 
Jeg har 18 års ledererfaring som bl.a. HR manager, personalechef og driftschef i store internationale organisationer med konkrete resultater indenfor strategi, HR og lederudvikling.
Min drivkraft er, at de initiativer, som jeg står for, skal give værdi – både for mig selv og for andre.
Derfor har jeg taget initiativ til at lave HR Caseforum, hvor HR-ansvarlige kan inspirere hinanden til endnu bedre resultater – uden at skulle opfinde den dybe tallerken først.

Charlotte Gad Køhlert

Mit erklærede mål er at inspirere og præge den ledelsesmæssige agenda i Danmark.

Jeg er professionelt passioneret omkring at støtte og inspirere organisationer og ledere til – via strategisk kulturskabelse og excellent MENNESKE-ledelse – at opnå større succes, bedre resultater og øget vækst med færre ressourcer.

Som ledelsesrådgiver arbejder jeg primært med fokus på:

  • At frigøre menneskers potentiale
  • At optimere menneskers talent og præstation
  • At motivere mennesker til at ville præstere – ikke bare at kunne
  • At opnå større engagement, ansvarlighed og arbejdsglæde
  • At bidrage til det meningsfulde arbejdsliv

Jeg tror på, at bæredygtige ledelsesparadigmer skaber vækst, resultater og innovation. Både på den korte og især på den lange bane.

Jeg tror desuden på high performance som resultat af god MENNESKE-ledelse, der er individbaseret og situationsbestemt og som fokuserer på involvering, dialog og empowerment af mennesker.

Læs mere på: www.charlottegadkøhlert.dk

 

Christine Cleemann

Christine Cleemann is a Consulting Partner of the RBL Group and is focused on global talent/people processes, self leadership practices, HR innovation, finding new ways of understanding the value of people and intangibles for corporate success.

She is well-respected for her work in HR strategy, innovation, and HR professional development. Christine holds an Assistant Professorship in Strategic HR at the Copenhagen Business School, Denmark. She teaches in the world’s only integrated full-time MBA program for business and philosophy at CBS.

Background 
Christine served as General Manager of Global HR Capabilities in the multinational energy and transportation corporation A. P. Moller – Maersk in charge of global talent programs and HR organization development. Additionally, Christine has worked with numerous private and public organizations as an independent consultant for more than 10 years.

Christine has an MBA in international business and HR. She holds a Ph.D. in entrepreneurship and critical management studies from the Copenhagen Business School.

www.rbl.net

Harald Reedtz Tokerød

Jeg tror på at enhver virksomhed har et uforløst digitalt forretningspotentiale. Dette potentiale hjælper jeg med at identificere for derefter at definere en digital strategi som understøttes med det tekniske platforme der spiller sammen. Den digitale strategi har til hensigt at understøtte forretningsstrategien. I den forbindelse assisterer jeg ved udarbejdelse af business case for de relevante digitale tiltag - det resulterer i #DigitalROI. Jeg følger denne tilgang: Inspire > Listen > Challenge > Solve. Og netop her som vidensambassadør er jeg for at inspirere dig. 

Karen Ørbæk Abildgaard

Maya Drøschler

Jeg har erfaring fra vidt forskellige brancher og organisationskulturer; fra mindre og større HR afdelinger; og fra HR afdelinger med og uden en plads ved bordet.

Tiden har gjort mig til generalist, men jeg har en særlig forkærlighed for organisationsudvikling og den analytisk-strategiske side af HR. Jeg er optaget af, hvordan vi organiserer arbejdet bedre, leder os selv og hinanden bedre og samarbejder bedre, gerne med udgangspunkt i en kombination af solide data og en vilje til at stille spørgsmål, vi ikke plejer, og søge løsninger, vi ikke vidste fandtes.

Konkret har jeg gennem en årrække arbejdet med rekruttering og assessment, talenttiltrækning og -udvikling, performance management og klima/lederevaluering samt større, organisatoriske transformationsprocesser. Jeg har også en hemmelig svaghed for HR systemer af enhver slags og får altid tiltusket mig ansvaret, når ny HR teknologi skal implementeres.        

Min baggrund er humanistisk (litteraturvidenskab og filosofi), men jeg har efteruddannet mig indenfor HR, organisation og ledelse.

Jeg er en flittig debattør, som ofte er ude med riven efter HR. Den, man tugter, elsker man, som bekendt. Jeg debatterer om stort og småt, men ganske ofte om HR’s måde at arbejde på, HR’s kompetencer og HR’s nuværende og fremtidige udfordringer.

Min blog HR forretning gik i luften i slutningen af 2009, og jeg har postet nye indlæg et par gange om måneden lige siden. Jeg deltager desuden i diskussioner i forskellige LinkedIn-grupper og er aktiv på Twitter, hvor du kan finde mig via mit Twitter handle.       

Niels Zinck

Forretningsudvikler, NCZ Forretningesudvikling.

HR og forretningsudvikling er i min optik meget tæt forbundne. Der bliver nemlig ingen udvikling af forretningen, uanset om denne udvikling bæres af nye service koncepter, digitale salgskanaler, eller alle andre typer forretningsudvikling. Uden at de rigtige mennesker, med de rette kompetencer ingen udvikling! Det gælder ikke kun den kreative hjerne som udtænker det nye, de strukturerede som sætter det i system, men alle som er involveret på den ene eller anden måde.

Effektiv HR er dermed en forudsætning for succes. Det fremstår måske ikke altid tydeligt i en virksomhed som kører i ”vedligeholdelses-mode”, men skaber du noget nyt er det succes-kritisk.

Mange års erfaring i organisations og forretningsudvikling i internationale virksomheder har gjort det lysende klart for mig, og gennem blogs og kommentarer forsøger jeg at sætte fingeren på interessante sammenhænge inden for HR-strategi, forretningsudvikling og performance management.

Lysten til at fokusere på skabe forretning ud af ideer, skabte NCZ Forretningsudvikling hvor jeg hjælper virksomheder med, ja… forretningsudvikling. Jeg har tidligere arbejdet som Europæisk Direktør for Organisations og Forretningsudvikling, Marketing, og HR i JELD-WEN Europe, og har der før som Executive assistant i større virksomheder arbejdet med et utal af nye forretningsudviklings projekter.

Du kan kontakte mig på mail: n.c.zinck@gmail.com 

Signe Kristine Vollbeer

Susanne Nielsen

Jeg brænder for at skabe synlige resultater gennem engagerede medarbejdere, og jeg finder stor drivkraft i at bruge min tid og energi på noget, der skaber værdi - for bundlinien, i samarbejdet mellem mennesker, for medarbejdernes arbejdsglæde, i ledelsen af mennesker og forretning og for kunderne.

Min baggrund er teknisk. Jeg er ingeniør og LEAN-nørd, men mit ledelsesfokus blevet mere og mere humanistisk efter mange år som kombineret driftschef og HRchef med mange konkrete resultater, der er udspundet af netop den kombination, som betyder, at jeg altid har laserfokus på både forretning og menneskene i den.

Jeg stræber efter skabe løbende forbedringer, der kan implementeres med enkle og funktionelle hjælpemidler - så er det min erfaring, at det holder længst.

Susanne Pejstrup

Jeg er ejerleder af konsulentfirmaet Logistik og Ledelse – Lean Farming ®. 
I de sidste 20 år har jeg rådgivet indenfor lean, logistik, arbejdsrationalisering og ledelse hos danske, norske, svenske, franske og estiske mælkeproducenter.
Jeg er uddannet agronom, coach, projektleder og Lean manager - og mine metoder giver landmændene store økonomiske og menneskelige resultater.
Læs mere på: http://susannepejstrup.dk/ 

Tonny Mikkelsen

Jeg ser frem til at byde ind med tips og tricks til hvordan du kan bruge LinkedIn til rekruttering, herunder employer branding og ikke mindst vigtigheden af den personlige profil.

Tak til dig Annette Omøe, for at give mig muligheden for at bidrage i dette forum.

Jeg er inkarneret LinkedIn-nørd med tonsvis af praktisk erfaring – som jeg primært har hentet ved min tid som rekrutteringskonsulent ved Ikast-Brande Kommune, hvor jeg har brugt LinkedIn i et eller andet omfang ifm. ca. 300 rekrutteringer. Sideløbende drev jeg Ikast-Brande Kommune virksomhedsside, herunder salg- og markedsføring samt employer branding og har hjulpet flere virksomheder med deres LinkedIn tilstedeværelse.

I dag arbejder jeg ved Konsulenthuset ballisager A/S som researcher for vores rekrutteringskonsulenter og LinkedIn ekspert, bl.a. har jeg ansvaret for at vores LinkedInstrategi.

Du kan finde mig på LinkedIn her: www.linkedin.com/in/tonnymikkelsen

En del af min netværksstrategi er, at jeg er åben for nye kontakter og jeg er altid villig til at hjælpe mine kontakter, i det omfang det er muligt. Så send mig hjertens gerne en invitation til at forbinde på LinkedIn, så har du altid en LinkedIn ekspert ved hånden ;-)

Få sparring på dine
HR-initiativer
og skab endnu bedre resultater

Kontakt mig allerede idag
Tlf: 40 91 65 00
afo@hrcaseforum.dk

Idéen bagSådan får du værdiVidensambassadørerReferencer

GRATIS
Nyhedsbrev med
Trends & Tendenser
om HR og ledelse
 

Spar tid og
få bedre
HR-resultater 


Byg videre på andres HR-erfaringer.


Drejebøger og filer
- lige til at downloadeTilmeld dig nu

Videns-ambassadører:

ambassadorambassadorambassadorambassadorambassadorambassadorambassadorambassadorambassadorambassadorambassador