Om os

Annette Fabild Omøe

Selvstændig ledelsesrådgiver og idé-generator med fokus på HR- og ledersparring, arbejdsglæde, teamudvikling og netværk.

Jeg brænder for at hjælpe mennesker – medarbejdere, ansøgere og ledere – med at lykkes endnu bedre.

Min erfaring omfatter bl.a. 16 år som bl.a. HR manager, personalechef og driftschef i større internationale virksomheder med konkrete resultater indenfor strategi, HR og lederudvikling.

Derudover har jeg siden 2013 via HR Caseforum og Makio hjulpet over 300 ledere og medarbejdere med at nå de mål, som de har sat sig. Her fik jeg også ideen til Ansøgertræning, fordi jeg har oplevet dén forskel, som god forberedelse gør, ift. hvor godt virksomheder og jobansøgere lykkes med deres jobmatch.

Det giver mig nemlig utrolig meget energi at dele viden om HR og ledelse – og derfor gør jeg mig umage med at hjælpe andre med at lykkes bedre – hver eneste dag.

Samarbejdspartnere:

I HR Caseforum er een af grundtankerne, at vi deler viden – og hjælper andre med at lykkes med dét, der er vigtigt for dem.

Og lige præcis dét gælder bestemt også for “Ansøgertræning” – hvor jeg har slået kræfterne sammen med Malene og Sebbastian.
Vi har skabt et unikt og værdiskabende værktøj til vores kunder og deres  ansøgere – så de sammen får lettere ved at finde det rigtige jobmatch, der varer ved.

Vores samarbejde er drevet af lysten til at skabe noget større sammen, respekten for de andres værdier, kompetencer og personligheder – og så fordi vi har det sjovt og rart sammen 😊

Malene Sondrup

Selvstændig indenfor forskellige områder af udvikling – fra når kandidaten søger job, gennem medarbejderens udvikling af sig selv og sit team, til medarbejderen skal videre til næste drømmejob.

Jeg har +15 års erfaring med ledelse af forskellige faggrupper kombineret med en årrække i rekrutteringsbranchen. Dette giver mig en stor erfaring med jobsamtaler – både som den ansættende leder og som rekrutteringskonsulent. Jeg har derfor bred erfaring i hvad der virker og hvad der ikke virke – ligesom jeg har mødt utrolig mange talentfulde kandidater, som både var gode til at sælge sig selv og knap så gode.

Jeg motiveres af at gøre en forskel og derfor har det naturlige valg for mig også været at arbejde med mennesker.

Læs mere om, hvordan Malene også kan hjælpe dig, når du skal rekruttere 

Sebbastian Naerbout

Min passion for at hjælpe andre er drevet af en livslang nysgerrighed på mennesket som individ og som teammedlem, ja endda som art.

Det er den samme nysgerrighed, jeg møder kunder og virksomheder med og som gør mig i stand til at stille de vigtige spørgsmål og fornemme, hvordan trivsel og resultater kan forbedres.

Som selvstændig har jeg hjulpet talrige ledere, specialister og teams med at optimere deres personlige og professionelle resultater gennem både coaching, uddannelse og strategisk sparring.

Jeg har 15 års erfaring med ledelse, professionel udvikling og personlig kommunikation i både danske og multinational virksomheder og trives bedst i rollen som facilitator af ideer, strategisk sparringspartner og personlig rådgiver.

Jeg gør mig bemærket ved min rolige fremtoning, en stor integritet og for min evne til at spotte underliggende hindringer for menneskelige præstationer og trivsel.

Og uanset om du arbejder med mig eller mine samarbejdspartnere, kan du være sikker på at vi hjælper dig sikkert igennem, på en måde der skaber værdi og mærkbare resultater for både individer og virksomheden.