Referencer

HR Caseforum har allerede sparret med mange forskellige virksomheder.

“Denne nye type netværk passer godt til mig, fordi jeg rejser meget.
Nu kan jeg få relevant fagligt input, når det passer mig.
Jeg kan dele erfaringer direkte uden at skulle bruge ekstra tid på transport
– og være endnu mere væk hjemmefra”

Jan Verhoek

HR Director, JYSK

“Annette har en lyttende og professionel tilgang til coaching og sparring. Hun besidder en stor værktøjskasse indenfor området kombineret med en god evne til at indleve sig i situationen og behovet for type af sparring. Jeg var i dialog med Annette i forbindelse med et jobskifte fra Grundfos og kan kun anbefale hende som en udfordrende sparringspartner.”

Tommy Godtfredsen

Strategic Procurement Consultant, Commercial Support at Dansk Supermarked

“Tak for sidst og et super inspirerende indlæg om Social Media.
Reaktionen efterfølgende var meget positiv bordet rundt og på evalueringen har du scoret 5,33 ud af 6 mulige.”

Netværkskoordinator

Netværk for HR-chefer


Outplacement & karriererådgivning

Uddrag fra anbefaling:
“Der skulle også arbejdes med CV og Linkedin-profil – og resultatet blev godt:

  1. Mit CV/Linkedin ser i dag MEGET anderledes ud, end før jeg kom i kløerne på Annette. Og vel at mærke til det bedre.
  2. Jeg har fået en del kontakter via Linkedin, jeg ikke tror jeg ville have fået, uden disse forbedringer.
  3. Sidst men ikke mindst, så fik jeg rent faktisk et fedt job, med udfordringer i rigelige mængder, og en organisation, hvor der er plads til den faglige specialist.

Der er faktisk komme noget rigtig godt ud af at blive fyret. Jeg er dog ikke så sikker på, at jeg ville have fået dette gode resultat ud af det, uden Annettes assistance. Jeg ville med stor sandsynlighed blot være gået efter noget, der lignede det gamle job. Og så ville jeg formodentlig være løbet sur i tingene igen efter nogen tid.

Så hermed mine varmeste anbefalinger af Annettes arbejde.”

 

Jens Rohde, Data Protection Specialist

Læs hele Jens’s beretning her:

Genfødslen af en nørd

Jeg var så heldig, at jeg blev fyret! Jeg ved det umiddelbart lyder tosset, men sådan ser jeg faktisk på det i dag.

I situationen var det ikke ligefrem en fest, men efterhånden som jeg fik tid til at bearbejde situationen, gik det op for mig, at jeg længe burde have taget den beslutning selv. Nogen gange har man bare brug for et bestemt los i bagdelen!

Samtidig har jeg også i bakspejlet kunne se, at jeg faktisk havde brug for at ændre min jobprofil. Jeg har i mange år fungeret som konsulent, og har faktisk været glad for dette, men der har de senere år udkrystalliseret sig et behov for, i meget højere grad at komme tilbage til min kerne, der er hardcore teknik. Mere nørd om du vil. Dog uden at slippe behovet for at flekse de sociale muskler. Min introvers til trods, kan jeg ikke leve uden at komme ud blandt mennesker.

Og sidst men ikke mindst var jeg, langt om længe vil nogen mene, klar til at sige “jeg vil gerne være den der bestemmer.” Og dermed også være parat til at tage øretæverne, hvis jeg tager fejl. En Systemarkitekt eller hvad sådan en nu hedder på moderne IT-dansk.

Min tidligere arbejdsgiver havde besluttet sig for, at jeg og de ansatte der blev fyret samtidig med mig (en anseelig procentdel af firmaets ansatte), skulle hjælpes videre hos en såkaldt outplacement-konsulent. Og hvad var det nu for noget følepjat?! Det var skam på ingen måde noget pjat!

Til opgaven var firmaet Makio blevet hyret. Og det var heldigt, for i deres jyske afdeling arbejder Annette Omøe, og hun blev udpeget til at være min indpisker, coach og sparringspartner i det efterfølgende forløb.

Tankerne oven på fyringen var mange: havde jeg gjort noget forkert, siden jeg blev fyret? Hvad skal jeg nu? Mon jeg kan finde et nyt job? Hvordan med huslejen?… Fortsæt selv listen af bekymringer.

Her var det rigtig godt med en uvildig tredjepart, der kunne assistere mig i processen med at få ryddet op i alle disse tanker. Så da den første usikkerhed havde lagt sig, kunne jeg, guidet af Annette, begynde at se på, hvad jeg så rent faktisk havde lyst til at bruge fremtiden på.

Gode værktøjer blev bragt i spil, og stille og roligt tegnede der sig et billede af, hvad et godt job for mig kunne være: Jeg skulle være selvstændig! Efter en periode viste det sig dog ret hurtigt, at dette ikke var tilfældet.

Den korte periode som selvstændig var ikke målet, men blot et af midlerne til at skaffe mig modet til at sige ja tak til det rigtige job: En stilling med en væsentlig højere risikoprofil, end jeg umiddelbart havde forestillet mig, at jeg kunne finde på at gå efter. Men efter det usikre liv som iværksætter, var det ikke noget problem, at gå efter en stilling, hvor jeg i meget højere grad en tidligere ville blive målt på mine resultater.

Dette viste også en af de helt store forcer ved Makios system. De bliver ved, indtil det rigtige job er fundet. Så er jeg ikke faldet på plads inden for de første 100 dage, så fortsætter jagten.

Således rigere på erfaringer, og udrustet med det nødvendige mod, kom den næste udfordring: at finde det rigtige job. Og der mødte jeg ret hurtigt en udfordring. Det er ikke nogen hemmelighed, at i dagens IT-Danmark er det kun en brøkdel af stillingerne, der rent faktisk slås op på diverse jobdatabaser. Resten bliver besat på anden vis.

Så jeg skulle i gang med den store charmekampagne. Enhver nørds ultimative mareridt: salg! – og ikke blot af en ydelse. Næh nej. Jeg skulle sælge mig selv! – uf!!!

Så der skulle arbejdes med CV og Linkedin-profil. Og det er lige nøjagtig i den
her fase af processen, at Annette fik lov til at arbejde for sagen. Utallige gange har jeg hørt sætninger som “det skal være mere konkret”, “du skal skrive, hvad du kan tilbyde din kommende arbejdsgiver”, “du skal få dem til at tænke: det vil jeg også have, jeg er nødt til at ansætte Jens” og så videre.
Jeg er ikke den fødte sælger, og Annette er et meget tålmodigt menneske!

Og resultatet blev godt, og jeg har noteret mig tre ting efterfølgende:

  1. Mit CV/Linkedin ser i dag MEGET anderledes ud, end før jeg kom i kløerne på Annette. Og vel at mærke til det bedre.
  2. Jeg har fået en del kontakter via Linkedin, jeg ikke tror jeg ville have fået, uden disse forbedringer.
  3. Sidst men ikke mindst, så fik rent faktisk et fedt job, med udfordringer i rigelige mængder, og en organisation, hvor der er plads til den faglige specialist.

Så for at tage tråden fra min indledning op, så kan der faktisk komme noget rigtig godt ud af at blive fyret. Jeg er dog ikke så sikker på, at jeg ville have fået dette gode resultat ud af det, uden Annettes assistance. Jeg ville med stor sandsynlighed blot være gået efter noget, der lignede det gamle job. Og så ville jeg formodentlig være løbet sur i tingene igen efter nogen tid.

Så hermed mine varmeste anbefalinger af Annettes arbejde.

Jens Rohde, Data Protection Specialist


Karin Abel,
Director, Materials at LEGO Group

“Med hendes evne til at forstå mig og min situation, fantastisk sparring, en struktureret proces og en god erfaring inden for HR og jobmarkedet, hjalp Annette mig gennem 6 måneder med at åbne for en bredere vifte af aspekter i jobsøgningen frem mod mit drømmejob.

Processen med Annette fik mig til at sætte fokus på kernen i min arbejdsglæde, fremfor en ellers oplagt og mere “forventelig” karrierevej.

I situationer hvor jeg kom til vores samtaler med følelsen af at være i en låst situation var Annette hver gang med til at “låse op” og sætte et perspektiv på tingene som fik situationen vendt til noget positivt og fremadrettet.

Så med Annettes bidrag (og enkelte tilfældigheders spil) er jeg nu i et job hvor jeg kan udleve de ting jeg brænder for personligt og arbejdsmæssigt.”

Birgitte T. Klug,
Quality Manager at Siemens Wind Power

“Annettes faglige niveau og kendskab til HR og rekruttering, til jobmarkedet og brug af netværk og ikke mindst til LinkedIn, er relevant og imponerende høj. Jeg kan takke Annette for at lære mig ”at netværke”.

Igennem hendes indlevelse og empati har Annette netop forstået mig og min situation. Det har hun omsat til professionel sparring og hun har igennem vores møder, der var et outplacement forløb over 6 måneder, givet mig uvurderlig støtte til at finde mit nye job.

Hun udsatte mig for coaching, gode råd og enkle værktøjer, som hun doserede netop i en for mig anvendelig rækkefølge og altid så jeg fik ekstra gevinst af mine egne initiativer.

Annette giver energi til dig, når du har brug for det og hun har på dine vegne ”is i maven”. Men tag ikke fejl, Annette har hjertet på rette sted.”