Virksomhedsforløb

Med HR Caseforum Consult, vil du opleve, at du får langt mere værdi igen, end den tid, som du har investeret.

Du bliver skarpere på, hvordan dine HR-initiativer giver synlige resultater, du får selv et godt overblik, og endelig bliver det let at vise dine succeser til direktionen.

Og det bedste er, at du har nået dit mål hurtigere og bedre, end hvis du have siddet med det hele alene.

Vi hjælper med:

  • HR Strategi
  • HR KPI Målstyring
  • HR Sparring
  • Outplacement

Få større succes gennem fokus på:

HR Strategi:

En god HR strategi beskriver hvordan medarbejderne bliver en konkurrencefaktor og et vigtigt led i opnåelse af virksomhedens strategi. Den er et produkt af virksomhedens ledelsesform og strategi og skal samtidig være praktisk implementerbar.

En stor udfordring, men grebet rigtigt an, også en fantastisk lærerrig proces for de involverede. HRCC kan hjælpe dig igennem processen, eller støtte op efter behov, så du kommer godt i mål.

Få overblik over dine KPI’er med et HR Dashboard:

Oplever du, at jeres HR indsats gør en forskel for ledere og medarbejdere, men at det kan være svært at sætte tal på resultaterne?

HR KPI Målstyring giver dig et hurtigt overblik over dine vigtigste nøgletal.

Du får en overskuelig oversigt, så du talerdirektionens sprog, når du viser resultaterne af din HR-indsats.

HR Sparring:

Sidder du også foran et HR-initiativ, der skal implementeres – eller redefineres og gøres mere skarpt?Så tænker du vel også på, hvordan du bedst skal gribe det an, så projektet bliver en succes?Og har du dybest set ikke tid til, at få de input og erfaringer fra andre, som der skal til, for at du får det bedste resultat?

Spar tid og få et endnu bedre – og målbart resultat.

HR Caseforum Consult hjælper dig til selv at lykkes gennem HR-sparring på projekter og processer med fokus på bundlinien.

Outplacement:

  • Vil I gerne give jeres medarbejdere og ledere de bedste muligheder for at komme videre efter en opsigelse?
  • Gør du i forvejen et stort arbejde for at blive opfattet som en troværdig arbejdsplads, som medarbejderne kan have tillid til?
  • Og har du overvejet dén ro, som det giver tilbageblevne medarbejderne, at de véd, at deres tidligere kollegaer bliver behandlet godt?

Så er outplacement en god løsningen for jer.

I samarbejde med outplacementfirmaet MAKIO hjælper HR Caseforum Consult opsagte medarbejdere og ledere med at finde vej til deres næste job.

Se referencer fra tidl. kandidater her:

Forskellige koncepter udfra dit behov:

​Vi mener, at erfaringer skal deles, så det bliver let at få egne HR-projekter til at lykkes endnu bedre og med større værdi for virksomheden. Derfor overtager vi ikke processen, men hjælper istedet den HR-ansvarlige til selv at få succes.

Det betyder også, at du kan vælge dén model for hjælp, som giver dig mest værdi.

Traditionel konsulenthjælp

Konsulenten er primær implementator. “Vi gør det for dig”-modellen. Det er ikke vores foretrukne arbejdsmetode, men mangel på ressourcer i en virksomhed kan nødvendiggøre denne model.

HR Support

Her er det den HR-ansvarlige i virksomheden, der har det primære ansvar for implementeringen. Vi står lige bag ved og støtter og hjælper hele vejen til målet. Det er virksomhedens projekt og virksomhedens succes. Vi tror på, at denne model virker bedst.

HR Sparring

Med støtte i HR Caseforum vil mange HR-ansvarlige selv kunne foretage hele implementeringen. Alligevel kan der være behov for at vende ideer, få input til planer, gode råd – og generelt altid have adgang til support, hvis det behøves.

Vi tror på, at ved at satse på dig, din erfaring og din udvikling, vil du på længere sigt opnå endnu bedre resultater og få større succes.

Derfor er vores primære arbejdesmetode enten HR Support eller HR Sparring, hvor ejerskabet for HR-initiativet gennem dig er forankret i virksomheden – og så hjælper vi med at op endnu bedre resultater hurtigere.

 

Vil du helt i mål og få personlig succes med dine HR-projekter?

Så kontakt HR Caseforum Consult for en uforpligtende snak om dine muligheder – og få den hjælp, der passer bedst til dig.

Send en mail til: afo@hrcaseforum.dk

eller ring på tlf. 40 91 65 00 til Annette Omøe