Karrieresparring for ledere

Få hjælp til at lande DIT drømmejob, og giv dig selv den bedste start

Målrettet, personlig sparring med 100% fokus på DIG

Jeg gør mig umage med, at du lykkes bedst med det, der er vigtigt for dig.

Det betyder, at jeg både udfordrer dig, når du kan blive lidt tydeligere, og ser mulighederne, hvis du kortvarigt mister modet lidt.

Jeg hjælper dig med at blive skarp på, hvad du i virkeligheden gerne vil, hvordan du gerne vil opleves som leder – og hvad der skal til for, at du lykkes bedre.

Vi fokuserer på, hvordan du bedst får præsenteret dig i både cv, ansøgninger, til kaffemøder og på de sociale medier.

Vi kigger på dit netværk – og hvordan du får aktiveret og involveret det.

Vi træner samtalen, så du får givet dét billede af dig selv, som du gerne vil.

Vi vender din nye kontrakt.

Og ikke mindst hjælper jeg dig med at få den bedste start i dit nye job, så du får skabt de rigtige relationer, så du får både teamet og resten af organisationen med.


“Fra første møde har Annette været velforberedt og målrettet, og stillet spørgsmål med formål og altid med det bedste for øje. Denne evne til at “flytte” med mig på min rejse, gav mig tillid til forløbet, og tillid gav mig mod og nye handlinger, og “flyttede” mig videre. Jeg ønsker for alle, der kommer til en jobmæssig skillevej, at der er mulighed for få et sparrings forløb hos Annette”

Thilde Sandfeld Jensen

Kædekonsulent, APOTEKEREN

“Annette har givet mig værdifuld sparring ift. mit karriereforløb.
På dygtig vis formåede hun at give input på de grundlæggende forhold, man unægtelig har efter 14 år i samme stilling. Som bekendt er det vigtigt, at man griber fat om de forhold, der skal tilpasses først i processen, men det er også vigtigt, at man engagerer en dygtigt konsulent, så det bliver gjort rigtigt. HR Caseforum er et godt valg.”

Kristian Nielsen

Sales Manager, Malik Supply A/S

“Annettes brede erfaring, hendes menneskekendskab og indsigt i både teoretiske værktøjer og praktiske “hvad-er-muligt” realitetssans er guld værd. Hun er nem at tale med og god til at give ærlig og åben feed back, som rent faktisk kan bruges til konkrete handlinger.
Annette har været fænomenal til at åbne for nye måder at se tingene på, og hun er god til at skære ind til benet og komme til sagens kerne.”

Lars Thier

Team Manager, danlind


Tag fat i mig – og få en uforpligtende snak om, hvad du har behov for – og hvordan jeg bedst vil kunne hjælpe dig udfra dét.