Outplacement

Vi hjælper dig og dine medarbejdere godt videre

Empati, målsætning og sparring – når både du og dine medarbejdere står i en vanskelig situation

​Ingen ønsker hverken at opsige – eller blive sagt op. Derfor er det vigtigt for både den berørte medarbejder, de tilbageblevne medarbejdere og virksomhedens omdømme, at det sker på en ordentlig måde.
Medarbejderne skal hjælpes godt videre i deres nye arbejdsliv.

I samarbejde med Makio har jeg hjulpet over 200 opsagte ledere og medarbejdere med at genvinde troen på sig selv, få synliggjort deres bedste resultater, finde drømmejobbet og lykkes i deres introduktion, så deres nye job bliver en succes. Og jeg slipper ikke, får vi har nået målet.

 

 

Vil du også hjælpe dine medarbejdere godt videre – så kontakt mig, så vi kan finde den bedste løsning.


“Annette var meget kompetent og engageret. Jeg følte virkelig at det betød noget for Annette at hjælpe mig videre. Mit CV blev fantastisk. Min måde at præsentere mig selv på, blev lidt en historie om, hvad jeg brænder for. Er ikke et sekund i tvivl om, at det var Annette og hendes hjælp, der fik mig hurtigt i gang igen.”

Morten Holst Bjørno

Fabrikschef, delika

“Fra første møde har Annette været velforberedt og målrettet, og stillet spørgsmål med formål og altid med det bedste for øje. Denne evne til at “flytte” med mig på min rejse, gav mig tillid til forløbet, og tillid gav mig mod og nye handlinger, og “flyttede” mig videre. Jeg ønsker for alle, der kommer til en jobmæssig skillevej, at der er mulighed for få et sparrings forløb hos Annette “

Thilde Sandfeld Jensen

Kædekonsulent, APOTEKEREN

“Annettes brede erfaring, hendes menneskekendskab og indsigt i både teoretiske værktøjer og praktiske “hvad-er-muligt” realitetssans er guld værd. Hun er nem at tale med og god til at give ærlig og åben feed back, som rent faktisk kan bruges til konkrete handlinger.
Annette har været fænomenal til at åbne for nye måder at se tingene på, og hun er god til at skære ind til benet og komme til sagens kerne.”

Lars Thier

Team Manager, danlind


“Jeg var så heldig, at blive fyret…”

– beretning fra virkeligheden:

“Jeg var så heldig, at jeg blev fyret!
Jeg ved det umiddelbart lyder tosset, men sådan ser jeg faktisk på det i dag.

I situationen var det ikke ligefrem en fest, men efterhånden som jeg fik tid til at bearbejde situationen, gik det op for mig, at jeg længe burde have taget den beslutning selv. Nogen gange har man bare brug for et bestemt los i bagdelen!”

Jens Rohde, Solutions Specialist, SEC DataCom A/S


“Annette hjalp mig gennem 6 måneder med at åbne for en bredere vifte af aspekter i jobsøgningen frem mod mit drømmejob.
Jeg vil især fremhæve hendes evne til at forstå mig og min situation, give fantastisk sparring, have en struktureret proces og en god erfaring inden for HR og jobmarkedet.”

Karin Abel

Director, Preventive Quality Management, LEGO

“I have come to know Annette as a great mentor and a good listener with an open mind which has helped to keep me on the path to a great new career. I can highly recommend Annette as a coach and mentor.”

Anja Hemmingsen

Global QC Manager, Chr. Hansen A/S

“Annette var meget imødekommende, og forløbet handlende om mig, og ikke om, hvordan jeg hurtigst kom i et tilfældigt arbejde.
Annette var med til at ændre mit syn, og jeg oplevede, at jeg havde langt mere overskud til de samtaler, som jeg var til, og at jeg præsenterede mig selv og mine successer på en meget mere spændende og entusiastisk måde – og det virkede!”

Bo Hangaard

IT Manager, Fibertex Personal Care Group


Hvorfor bruge outplacement?

  • Vil du gerne give dine medarbejdere og ledere de bedste muligheder for at komme videre efter en opsigelse?
  • Gør du i forvejen et stort arbejde for at blive opfattet som en troværdig arbejdsplads, som medarbejderne kan have tillid til?
  • Og har du overvejet dén ro, som det giver tilbageblevne medarbejderne, at de véd, at deres tidligere kollegaer bliver behandlet godt?

Så er outplacement en god løsningen for jer.

Kontakt mig – og få en uforpligtende snak om, hvad det indeholder – og hvad den bedste model kunne være for jer