GRATIS WEBINAR: Ledelsesmæssige udfordringer ved Corona-virus

Gratis webinar torsdag, den 19/3 2020 ifm. de ledelsesmæssige udfordringer ift. corona – virus

Coronavirus – COVID-19 – påvirker alle arbejdspladser med medarbejdere, der kommer i karantæne og andre medarbejdere, der skal arbejde hjemmefra. Men hvordan skal du som leder eller HR ansvarlig håndtere hele situationen i forhold til dine medarbejdere?

Deltag i dette (gratis) webinar torsdag d. 19. marts kl. 13-14, hvor du får svar på de mange spørgsmål og problemstillinger, som både virksomhedsejere, personaleledere, HR ansvarlige og andre arbejdsgivere oplever i denne ekstraordinære situation, hvor corona – COVID-19 har fået vidtrækkende konsekvenser for hele samfundet.

Ledelsesrådgiver Annette Omøe og advokat Ann Bruun Birk er gået sammen om at give dig de bedste råd.

 

Ja tak, jeg skal have svar på mine mange spørgsmål.

 

Ledelsesmæssige udfordringer

Coronavirus har ændret verden på et splitsekund – og som personaleleder, skal du nu lede på en helt anden måde, end for blot en uge siden.

  • Hvordan planlægger du din egen dag, så du bevarer overblikket og dit ledelsesmæssige nærvær?
  • Hvad skal du især være opmærksom på i forhold til dine hjemsendte medarbejdere?
  • Praktiske tips og tricks til, hvordan “møderne” med dit team bliver en bedre oplevelse – her under de her usædvanlige forhold?

Det har ledelsesrådgiver Annette Omøe en række håndgribelige råd til.

 

Personalejuridiske problemstillinger

Derudover opstår der naturligt mange personalejuridiske spørgsmål i kølvandet på corona-COVID-19, så her har advokat Ann Bruun Birk svar til dig.

  • Kan arbejdsgiver f.eks. sende medarbejdere hjem uden løn grundet arbejdsmangel?
  • Er der mulighed for at indgå aftaler om arbejdsfordeling?
  • Og hvad er vilkårene for at hjemsende medarbejdere med lønkompensation?

 

Hvornår?

Webinaret foregår torsdag d. 19. marts kl. 13-14.

Advokat Ann Bruun Birk fra Advokatfirmaet Vingaardshus vil tage den personalejuridiske vinkel, mens ledelsesrådgiver Annette Omøe fra HR Caseforum vil gå ned i de ledelsesmæssige udfordringer ifm corona – COVID-19.

 

Tilmelding

Det koster som sagt ikke noget at deltage. Og hvis du også skal have svar på de mange udfordringer og problemstillinger, som du oplever lige nu, skal du ikke tøve med at tilmelde dig med det samme.

Ja tak, jeg skal med.

Har du flere spørgsmål?

Så tag fat i Ann Bruun Birk (abb@vingaardshus.dk) eller Annette Omøe (afo@hrcaseforum.dk).
De brænder begge to for at hjælpe dig med at lykkes bedre med HR, GDPR og personalejura.

Ann Bruun Birk er advokat og arbejder hovedsageligt med ansættelsesret. Hun rådgiver og fører retssager for både virksomheder og offentlige institutioner. Herudover har hun specialiseret sig i persondataret samt personskadeerstatning.

 

 

 

Annette Omøe er selvstændig ledelseskonsulent med særligt fokus på udvikling af HR-chefer og personaleledere. Hun har over 16 års ledererfaring som bl.a. HR manager og driftschef i større internationale virksomheder med konkrete resultater indenfor strategi, HR og lederudvikling.