Om mig

Idé-generator og ledelsesrådgiver

Jeg brænder for ledelse og for at hjælpe andre med at lykkes endnu bedre.

Jeg hjælper ledere med at se muligheder og sætte nye tanker i gang, så de f.eks. lykkes med at få indført en feedback-kultur og hævet arbejdsglæden – både deres egen og medarbejdernes.

Jeg hjælper også opsagte medarbejdere og ledere med at se nye muligheder, skærpe deres profil og lande deres drømmes job.

Min erfaring omfatter bl.a. 16 år som bl.a. HR manager, personalechef og driftschef i større internationale virksomheder med konkrete resultater indenfor strategi, HR og lederudvikling.

Siden 2013 har jeg, via HR Caseforum og Makio, hjulpet over 300 ledere og medarbejdere med at nå de mål, som de har sat sig.

Det giver mig utrolig meget energi, når jeg oplever dén forskel, som det gør for deres resultater – og derfor gør jeg mig umage med at hjælpe andre med at lykkes bedre – hver eneste dag..


Annette Fa
bild Omøe – ejer og idé-generator

Idéen bag HR Caseforum

– forestil dig, hvilke resultater du kan nå, hvis vi deler vores HR-erfaringer

Som HR-chef i Dansk Supermarked igennem mere end 10 år har jeg været vant til at dele.

Vi var 18 personalechefer i hver sin Bilka, og når een havde afprøvet en god ide, der gav resultater både menneskeligt og på bundlinien, delte han eller hun den – sammen med filer, ups & downs. Det gjorde det let at implementere metoden i egen butik.

I det lidt større perspektiv har det dog altid undret mig, at deling af de konkret gode ideer – et spadestik dybere – var forbeholdt een virksomhed.

Tænk, hvis vi som HR-ansvarlige havde et fælles forum, hvor vi kunne dele vores successer og lære af hinanden – på tværs af geografi, brancher og størrelsen på virksomheden.

Tænk, hvis vi slap for at opfinde den dybe tallerken hver gang.

Tænk, hvis vi blot skulle “oversætte” andres gennemprøvede værktøjer til vores egen virksomhed – og så bruge tiden på at få bedre og mere målbare resultater.

 

Ny viden og tidspres

Jeg oplever tit, at HR-folk er meget tidspressede. Der er altid en medarbejdersag, en rekruttering, en samtale, en forhandling, der presser sig på.

Jeg har altid forsøgt at prioritere, at jeg også fik ny viden og ideer til, hvordan jeg kunne gøre tingene endnu bedre og skarpere. Derfor har jeg været på mange kurser, seminarer og i flere netværk. Udfordringen er, at få tid til det hele.

Jeg har mange gange måttet melde afbud til langtids-planlagte netværksmøder, fordi jeg enten alligevel ikke kunne forsvare at bruge ½ dag på det – eller fordi, der kom en haster-sag ind ad døren.

Og det har ærget mig, at jeg på dén måde gik glip af masser af inspiration til, hvordan jeg kunne blive endnu bedre til at lave resultater for virksomheden.

 

Min mission

Min mission med HR Caseforum er derfor, at gøre det lettere for både HR professionelle, ledere og medarbejdere at lykkes med dét, der er vigtigt for dem.
Og i dén kontekst – hjælper jeg med at dele viden, inspirere og udfordre.