Referencer

Annette Omøe har allerede hjulpet over 300 ledere og medarbejdere
med at nå de mål, som de har sat sig.

Referencer ift. Sparring- og træningsforløb for HR-chefer

“Annette har bl.a. været en stor inspirator for mig i forbindelse med udarbejdelse af HR Strategi og ikke mindst idé-generering indenfor forskellige HR udfordringer.

Jeg oplever Annette som meget seriøs, imødekommende, anerkendende og fagligt opdatereret på hele HR paletten.

Jeg vil give Annette og HR Caseforum den bedste anbefaling.”

Marianne Reenberg

HR-chef, Mekoprint

“Min sparring med Annette omkring HR og ledelse giver ikke kun overskud i form af personlig værdi, men jeg bliver også bedre til mit arbejde.

Annettes faglighed og viden er for mig en stor inspiration.

Det vil jeg personligt gerne sige tak for.”

Allan Nørgaard

Head of Academy & HR at Kvik

“Jeg deltager i HR-chef netværket, fordi det er tidseffektivt for mig, da sparringen tager afsæt i det, som fylder på mit skrivebord på det givne tidspunkt.
Annette har et bredt netværk, og hun har stor indsigt i de HR emner andre virksomheder arbejder med. Samtidig er hun hurtig til at give mig inspiration, som er relevant for netop min virksomhed.

Jeg vil klart anbefale netværket til andre HR-chefer, der har brug for målrettet HR-sparring og inspiration i en tidspresset hverdag.”

Tine Berg Kraft

HR chef, IKEA


Referencer ift. Ledersparring og teamudvikling

”Annette Omøe (HR caseforum) har været en effektiv drivkraft i et større kulturforandringsprojekt i Sanofi DCV, som har vist sig at give gode resultater og en ændret teamadfærd.

Annettes rolige og kompetente tilgang til coaching og sparring med vores teammedlemmer har været højt værdsat, og flere har rost Annette for at sikre et højt selvreflektionsniveau.

Vi har i dag et mere positivt og ansvarsfuldt team end tidligere.”

Rasmus Schädler Villemoes

General Manager, Primary Care Denmark & Norway, samt Country Chair, Sanofi Denmark

“I have come to know Annette as a great mentor and a good listener with an open mind which has helped to keep me on the path to a great new career.

I can highly recommend Annette as a coach and mentor.”

Anja Hemmingsen

Global QC Manager, Chr. Hansen A/S

“Jeg har haft Annette som mentor & ekstern samarbejdspartner i 2 år, & den sparring inklusiv faglig menneskelig guidance har været værdifuld & udviklende for mig.

Lad dig ikke narre af Annettes nordjyske ro.
Bag det stille rolige ydre, er der en vidende, stålfast, motiverende, ægte interesseret & loyal medspiller, der udfordrer & stiller de skarpe spørgsmål.
Spørgsmål, der rammer plet mhp. selvindsigt, holdningsændring & adfærd, der efter gode diskussioner giver mig nye ideer & inspiration til at reflektere & handle på beslutningerne.

Annette er realistisk & er god til at varetage de forskellige perspektiver i både problemer, udfordringer & forbedringer med fokus på professionalisme & fairness.

Annette er tilmed god til at følge interesseret med på sidelinjen & følger op, hvilket gør, at Annette for mig er en værdifuld sparringspartner & inspirator.”

Rikke Spure Nielsen

National Sales Manager, Sanofi


Referencer ift. Outplacement, karrieresparring og onboarding

“Annette var meget kompetent og engageret. Jeg følte virkelig at det betød noget for Annette at hjælpe mig videre. Mit CV blev fantastisk. Min måde at præsentere mig selv på, blev lidt en historie om, hvad jeg brænder for.

Er ikke et sekund i tvivl om, at det var Annette og hendes hjælp, der fik mig hurtigt i gang igen.”

Morten Holst Bjørno

Produktionsdirektør/COO, delika as

“Annette Omøe er skarp.

Hun udfordrer på konkrete opgaver, indtil de ”sidder i skabet”. Hun er god til at give positivt og opmuntrende feedback. Hun bidrager med en vældig viden, især indenfor sociale medier.
Hun var et fast holdepunkt i en proces, som ellers let kan løbe af sporet.

Jeg kan varmt anbefale Annette.”

Mads Prebensen

CEO, Vækst Consult

“Annettes brede erfaring, hendes menneskekendskab og indsigt i både teoretiske værktøjer og praktiske “hvad-er-muligt” realitetssans er guld værd.

Hun er nem at tale med og god til at give ærlig og åben feed back, som rent faktisk kan bruges til konkrete handlinger.

Annette har været fænomenal til at åbne for nye måder at se tingene på, og hun er god til at skære ind til benet og komme til sagens kerne.”

Lars Thier

Teammanager, danlind