Webinar den 21/1 2022:
Sådan rekrutterer du i et presset jobmarked

Jobmarkedet er brandvarmt – og der har aldrig været så mange ledige stillinger, som der er nu.

Du har sikkert allerede mærket det i antallet af ansøgninger, som du modtager,
– der bliver bare færre og færre – hvis du overhovedet får nogle.

 

 

For det går stærkt – virkelig stærkt i øjeblikket – og det er arbejdstagers marked.

Så hvad gør du, hvis du alligevel mangler nye projektledere, IT-profiler, togførere, ufaglærte m.v.?

Hvilke greb kan du selv dreje på?

 

Sådan rekrutterer du i et presset jobmarked

Har du tænkt over, hvor meget dén oplevelse, som din ansøger får, når han/hun søger job hos dig, betyder?

Eller hvordan du mon lykkes med detektivarbejdet – og selv finder de ”usynlige”, men meget attraktive jobsøgere på LinkedIn?

På én time dissekerer vi, hvad din rekrutteringsproces egentlig består af – og hvordan du kan skrue på kvaliteten og effekten på hvert enkelt trin.

Og nå ja – naturligvis også hvad du selv kan gøre for at finde frem til de rigtige kandidater.

Glæd dig til at få gennemprøvede metoder, to-do-lister og svar på:

  • Hvad er de 10 vigtigste step i din rekruttering – og hvor skal du sætte ind, så du sikrer det rigtige match – for begge parter?
  • Hvordan mapper du jeres Ansøgerrejse – uden at det koster en milliard?
  • Hvordan søger du selv efter medarbejdere på LinkedIn, hvad kan gratis versionen vs betalingsversioner som Recruiter Lite og LinkedIn Recruiter og hvad koster det?
  • Din søgestrategi, herunder værktøjer til målrettet search med gratis versionen og LinkedIn Recruiter, boolean search, søgefiltre og nogle af fælderne ved søgefiltre.

 

Bonus – dét får du også, når du deltager:

  • På dagen får du tallene for, hvor mange danskere der opretter en LinkedInprofil hver dag og hvor stor procentdel af disse, der aktivt slår ”OpenToWork” til (er aktivt jobsøgende), samt de 10 brancher, der har flest LinkedIn profiler
  • Og umiddelbart efter webinaret lander der yderligere ”10 tips og tricks til din rekruttering – hvis du får få eller ingen ansøgninger” – direkte i din mailboks

 

Og når webinaret er færdigt:

Så véd du, hvad der er vigtigt i din ansøgerrejse – og hvor du kan gøre en forskel for dine ansøgere, så du både lander de rigtige match – og også skaber ambassadører blandt dine afviste jobansøgere.

Du véd også, hvordan du målrettet selv kan søge efter medarbejdere på LinkedIn – og hvad de forskellige rekrutteringsversioner på LinkedIn både kan og koster.

 

Hvem er webinaret for?

Webinaret er primært for dig, der arbejder med rekruttering, Employer Branding, Talent Acquisition m.v. i offentlige og private virksomheder – og brænder for ny viden og inspiration, så du lettere kan finde og lande de rigtige ansøgere.

 

Hvornår foregår det:

Fredag, den 21. januar 2022 kl. 08.30 – 09.30

 

Ja tak, jeg skal da være med!

Hvem er vi?

Tonny Mikkelsen har arbejdet med LinkedIn siden 2011. Han har hjulpet direktører, ejere, ledere mm., til at lære, hvordan de kan gøre LinkedIn til en profitabel investering af deres tid.

Tonny’s tilgang er lavpraktisk med konkrete og omsættelige råd til, hvordan du effektivt kan markedsføre dig selv og din virksomhed på LinkedIn.

 

 

 

Annette Omøe er selvstændig ledelseskonsulent og har de sidste 8 år hjulpet over 300 personaleledere, HR-chefer og medarbejdere med at sætte skarpt på det vigtigste og nå de mål, som de har sat sig.

Hun brænder for at hjælpe andre med at skabe endnu bedre resultater gennem nærværende og målrettet HR, ledelse og Employer Branding.

 

 

 

Praktisk, pris og tilmelding:

Webinaret foregår online via Teams – og du får tilsendt linket et par dage inden webinaret, når du tilmelder dig.

Vi har gjort os umage med at stoppe så meget værdi ind i webinaret som muligt, så du virkelig får noget med hjem – og på trods af dét – koster det ikke en krone at være med 😊

Hvorfor?
Jo – for i en vanskelig tid som nu, vil vi bare gerne hjælpe ved at dele viden.

Der er 300 pladser til webinaret, men vores erfaring er, at pladserne hurtigt bliver revet væk – så book allerede din plads i dag, – så er du sikker på at være med.