fbpx

2 simple (men alt for oversete) metoder til,
hurtigere at finde din nye medarbejder,
så din bundlinie og arbejderglæde ikke forsvinder
– imens du venter

 

Er du også nogle gange frustreret over, at det kan tage så lang tid (og være så besværligt) at finde en ny medarbejder?

Fordi du véd, at konsekvensen er, at dit team ikke kan nå opgaverne, alt imens det tærer på arbejdsglæden, overskuddet og bundlinien, jo længere tid, der går.

 

Få hurtigere ansat den rigtige medarbejder

På webinaret får du opskriften til, hvad du selv kan gøre som leder, så du får flere at vælge imellem, og det går hurtigere med at finde det rigtige match.

 

2 simple, men særdeles effektive metoder

Og – du får ikke bare værdifuld viden, men også to konkrete takeaways:

✅ Rekrutteringsrejsen set fra lederens side, samt en guide til, hvordan du selv kan gøre en forskel

✅ Nøglen til, hvordan du bruger LinkedIn til at opbygge din talent pipeline og finde din næste medarbejder uden at det koster en krone

Alt det praktiske

Dato:                Torsdag, den 16. marts 2023 kl. 08.30 – 09.45

Sted:                 Online via Teams (vi sender et link, når du tilmelder dig)

Varighed:        1 times effektivt input og værktøjer + 15 min. salg (hvis du vil endnu mere i dybden) & svar på spørgsmål. Og vi bliver ved, til vi er færdige 😊

Optagelse:      Ja da – så er du optaget på dagen, så har du 14 dage til at se/gense webinaret


Hvem er vi?

Tonny Mikkelsen har arbejdet med LinkedIn siden 2011. Han har hjulpet direktører, ejere, ledere mm., til at lære, hvordan de kan gøre LinkedIn til en profitabel investering af deres tid.

Tonny’s tilgang er lavpraktisk med konkrete og omsættelige råd til, hvordan du effektivt kan markedsføre dig selv og din virksomhed på LinkedIn.

 

 

 

Annette Omøe har arbejdet med HR og ledelse siden 1997 og hjælper i dag HR-chefer, CEO’s og personaleledere med at sætte skarpt på det vigtigste og nå de mål, som de har sat sig.

Hun nørder også med Employer branding og ansøgerrejsen, og står bl.a. bag “Ansøgertræning”, der er målrettet til virksomhedens måske kommende medarbejdere.
Derudover holder hun foredrag og laver workshops ift. teamudvikling- og effektivitet med fokus på kultur, Insights og arbejdsglæde.

 

 


Tilmeld dig nu:

Der er 300 pladser til webinaret, men vores erfaring er, at pladserne hurtigt bliver revet væk – så book allerede din plads i dag, – så er du sikker på at være med 👇